Конкурс в рамках проекту Erasmus + між ОНАХТ та Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki (Греція)

Згідно з проектом міжнародної академічної мобільності Erasmus + між Одеською національною академією харчових технологій та Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki (АТЕТН) оголошується конкурс про відбір кандидатів (3 мобільності) з числа студентів-бакалаврів для навчання протягом 6 місяців з наступних спеціальностей:

1. Туризм

2. Готельно-ресторанна справа

3. Харчові технологїї

4. Екологія

5. Економіка

6. Маркетинг

7. Менеджмент

8. Підприємництво, торгівля і біржова діяльність

9. Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

10. Комп’ютерна інженерія

11. Комп’ютерні науки

12. Прикладна механіка

Відбір кандидатів проводиться згідно:

  • Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу Одеської національної академії харчових технологій (Наказ Ректора від 14.11.2017 р. № 342-01)
  • Положення про відбір кандидатів на отримання грантів академічної мобільності в рамках проекту Erasmus + (Наказ Ректора від 14.11.2017 р. № 342-01.)

Для отримання гранту з академічної мобільності в рамках проекту Erasmus + кандидати повинні надати до 15 квітня 2019 року:

1. заяву (Student Application Form);

2. СV (формат Europass);

3. ксерокопію першої сторінки закордонного паспорту;

4. виписку з оцінками та кредитами з кожного предмету (Transcript of Records), завірену в деканаті та у Відділі міжнародних зв’язків та академічної мобільності;

5. сертифікат про підтвердження знання англійської мови, якщо є, не нижче рівня В2 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS);

6. мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).

Підготовлені документи на отримання гранту з академічної мобільності в рамках проекту Erasmus + необхідно надати на електронну адресуintl_onapt@ukr.net (скановані копії одним файлом у форматі PDF) та в паперовому вигляді секретарю проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків (каб. А-130).

Надані документи розглядає спеціально створена комісія, яка формує список номінованих кандидатів. Список номінованих осіб посилається до АТЕТН, який приймає остаточне рішення.

За додатковою інформацією звертатися за телефонами: 712-42-21;15-21.