ОБОВ’ЯЗКОВІ ОСВІТНІ КОМПОНЕНТИ
ОК09_S_Екологічна хімія.Ч.2_101_24
ОК12_S_Методи та інструментальні засоби аналізу довкілля_101_23
ОК11_S_Загальна екологія та неоекологія_101_23
ОК11_S_Загальна екологія та неоекологія_101_23
ОК13_S_Геоінформаційні технології захисту довкілля_101_22
ОК14_S_Морфологія та ремедіація грунтів_101_22
ОК16_S_Ландшафтно-територіальні структури та технології їх захисту_101_22
ОК16_S_Ландшафтна екологія та ландшафтно-біологічне біорізноманіття_101_21
ОК17_S_Екологічне нормування та безпека_101_21
ОК19_S_Поводження з відходами виробництва та споживання_101_21
ОК20_S_Урбоекологія та рекреаційна екологія_101_21
ОК23_S_Управління захистом навколишнього середовища_101_20
ОК26_S_Ознайомча практика_101_24
ОК27_S_Еколого-технологічна практика_101_22
ОК34_S_Переддипломна практика_101_21
ОК35_S_Кваліфікаційна робота бакалавра виконання та захист_101_20
ВИБІРКОВІ ОСВІТНІ КОМПОНЕНТИ
ВК_S_Біотехнології захисту довкілля_101_2020
ВК_S_Природоохоронне проектування з основами САПР_101_21
ВК_S_Основи екологічного менеджменту_101_21
ВК_S_Ресурсоефективне та більш чисте виробництво_101_21
ВК_S_Основи метрології, стандартизації та сертифікації_101_21
ВК_S_Соціальна екологія_101_22
ВК_S_Екологічна ефективність_101_22
ВК_S_Соціологія та ефективна комунікація_101_23
ВК_S_Екологія харчових виробництв_101_23
ВК_S_КР_Загальна екологія та неоекологія_101_24
ВК_S_КР Екологія харчових виробництв_101_24